"Magali is een hele lieve, hartelijke vrouw. Luistert goed naar je. Stelt de juiste vragen. Na 2 behandelingen al van mijn klachten af  waar ik ruim 5 jaar mee heb gelopen. Kan haar zeker aanbevelen! Hartelijk dank Magali "
– Adriaansen, C.

"Magali luistert heel aandachtig naar de klachten en analyseert alles goed. Ze bekijkt het gehele plaatje en past dan de nodige behandelingen toe. Ze is heel vriendelijk, legt ook uit waarom ze precies op die plaats te werk gaat, zodat je zelf je lichaam beter begrijpt en eventueel nieuwe klachten voorkomt. Heel professioneel. Ik raad haar zeker aan!" – Hancart-Caes, J.

"Mijn rug blokkeert zo nu en dan, en dan is de behandeling van Magali de redding in mobiliteit! Grondige anamnese, deskundige toelichting. Je bent in goede handen bij haar!" – Priem, V.

"Magali behandelt je met veel liefde en passie voor het vak. Ze is tot 's avonds laat beschikbaar en ze doet dat heel goed. Ze was mijn reddende engel tijdens de blok!" – Lanckriet, L.

"Magali gaat zeer grondig te werk! Ze is zeer gedreven in haar passie om mensen te helpen en doet dit met een groot hart! Haar omgang en zorg voor haar patiënten zijn professioneel en tegelijk zeer barmhartig. Danku Magali!" – Devlieghe, R.

"Een gedreven osteopate met passie voor haar beroep! Aanrader voor iedereen die met een lach & grote kennis van het vak geholpen wilt worden!" – Schoonjans, S.

"Magali is de beste! Is zeer zacht en doet het enorm goed! I recommend!" – Geraci, S.

"Vertrouwen in deze jonge dame haar kennis, gedrevenheid en vriendelijkheid. Op naar de volgende afspraak." – Calus, A.

"Als jong werkende persoon raad ik Magali als osteopate absoluut aan. Haar perfectionisme en passie voor osteopathie gaf me vanaf het eerste gesprek een zeer gerust en aangenaam gevoel. Door de behandeling wordt mijn lichaam terug in balans gebracht. Nek, lage rugpijn- en ademhalingsproblemen als gevolg van verkeerde houding van mijn lichaam worden steeds meer en meer verholpen. Ze vertelde en toonde mij dat de oorzaak van het probleem niet altijd zit waar je denkt. Ook gaat ze grondig te werk en blijft ze zoeken tot ze de correcte oplossing gevonden heeft. Een echte aanrader dus!"– Meyten, C.

"Osteopaat Magali kan ik aan iedereen aanraden. Nee ik overdrijf niet! Ten eerste, zeer goed opgevangen met glimlach waar je voelt zoals je thuis bent. Ten tweede, ze gaat zeer grondig op haar werk in voor een optimaal revalidatie van het lichaam. Ze is ook heel vriendelijk. Ik raad dus aan iedereen aan om naar haar te gaan."
– Aelbrecht, T.

"Magali is altijd super vriendelijk! Ze luistert aandachtig naar al je klachten. En ze neemt er echt de tijd voor om je een uitstekende behandeling te geven. Zeker een aanrader!"
– Delanghe, S.

"Magali is super gemotiveerd om je te helpen, ook altijd even vriendelijk!"
– De Groote, S.

"Na het slikken van heel wat medicijnen voor mijn nekpijn kwam ik uiteindelijk op aanraden bij Magali terecht. In een aantal behandelingen werd mijn pijn stukken beter. Heel tevreden!"
– Declerq, L.

laat hier jouw mening achter

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.